Landenfeest

Vandaag hebben we op school het landenfeest gevierd! In elke klas was er een activiteit waaraan de leerlingen mochten deelnemen. De activiteiten waren gekoppeld aan het land. In groepjes zijn de leerlingen in alle lokalen geweest om daar deel te nemen aan bijvoorbeeld een Griekse dans, het zingen van oud-Hollandse liederen of hebben ze gepuzzeld met foto's uit Costa Rica. Kortom, een geslaagde dag op school met veel vrolijke gezichten! Hieronder nog wat foto's.

  
Hoi,

Vrijdag 8 september hebben we met groep 5 het oogstfeest gevierd. Ondanks het slechte weer hebben we een mooie oogst gehad. We hebben er een heerlijke soep van gemaakt. Met dank aan de ouders en de juffen Annette en Debbie hebben we er een geslaagde dag van gemaakt. De leerlingen hebben geholpen bij het oogsten, het snijden van de groentes en het maken van de soep. Dus als u een keer geen zin heeft om te koken...Vraag uw kind om een soepje te maken :)

   Helpen bij het snijden van de groenten.

 
 
    
Hallo,

Vandaag is groep 5 naar het wijkcentrum geweest en hebben daar het oogstfeest gevierd. Ze hebben van de oogst een heerlijke soep gemaakt! Deze week hebben we tijdens de gymles diverse spellen en sporten gedaan. Ook een estafette waarbij ze door een hoepel moesten, waarbij ze elkaar moesten blijven vasthouden. Dit vergt de nodige samenwerking, maar bij de meeste groepjes ging dit goed. Ook hebben we een begin gemaakt met het 'ver' springen met hulp van een verend plankje. De foto's voor de verjaardagskalender zijn inmiddels ook gemaakt. De kalender is eind deze week te bewonderen in de klas. Dus kom gerust een kijkje nemen! Ook de ouderweken komen eraan (vanaf 18 september). De inschrijflijst hangt op het prikbord naast de deur.

    
  

Rara...Welke boeven zijn dit?

Hoi,

We zijn alweer 2 weken op school en hebben al veel gedaan. De eerste toetsen staan alweer op het programma :) Via het ouderportaal kun je lezen op welke dag de toetsen gepland staan. Veel ouders hebben zich al hiervoor aangemeld. In de klas werken we in groepjes. Elk groepje heeft zijn of haar eigen teamnaam (zie foto). Uw kind kan u vertellen waarom dit zo is. Volgende week hopen we de verjaardagskalender af te maken tijdens het knutselen. Groep 6 doet op 14 september mee aan de sportdag. Als er ouders zijn die graag mee willen, dan kan dit. Binnenkort plaats ik een aantal foto's op de site en op het ouderportaal. Kom rustig binnen tijdens de inloop of na schooltijd voor al uw vragen en/ of opmerkingen.

Groetjes meester Niels