Jong geleerd, jong gedaan!!

Gezocht: Kanjers voor de jeugdlintjes 2019

De gemeente is trots op jonge inwoners die zich inzetten voor anderen of voor de stad. Zij zijn een voorbeeld voor anderen. Wij willen deze kinderen in de schijnwerpers zetten.

Het jeugdlintje is in het leven geroepen voor jonge Wageningers van 6 tot en met 17 jaar, die een bijzondere prestatie leveren of hebben geleverd. Met het jeugdlintje willen we deze jonge mensen bedanken voor hun inzet. Het jeugdlintje is ook een stimulans voor henzelf en anderen om met het goede werk door te gaan. Kinderen en jongeren, die een lintje verdienen, kunnen individueel of als groep worden aangemeld tot vrijdag 29 maart 2019.

Kent u een Wageningse jongere die weleens in het zonnetje gezet mag worden? Een jongere, die bijvoorbeeld altijd boodschappen haalt voor de buurvrouw, activiteiten organiseert voor een goed doel of opkomt voor anderen?  Maar ook kinderen die de buurt schoonhouden of een kind dat regelmatig zijn gehandicapte broertje begeleidt. Of kinderen die een inzamelingsactie voor het goede doel hebben georganiseerd. Meld hem of haar dan aan voor het jeugdlintje. Ook jongeren die een bijzondere prestatie hebben geleverd op het gebied van sport of cultuur komen in aanmerking voor een lintje.

Aarzel niet en meld hem/haar aan voor vrijdag 29 maart 2019 via www.wageningen.nl/Bestuur/Wagenings_jeugdlintje of stel uw vraag via karin.takkenkamp@wageningen.nl