Welkom in groep 5/6 

In deze fijne en hardwerkende groep van meester Niels (zie foto) zitten 27 leerlingen (21 in de ochtend en in de middag komen er nog 6 bij van de schakelklas). In groep 5 zitten 9 leerlingen en in groep 6 zitten er 12.  Ik ben op alle dagen werkzaam in de klas. Op woensdag na, is juf Joyce in de klas (1 uur per dag) om ons te ondersteunen. 

In de ochtend werken we voornamelijk aan de vakken taal, rekenen, spelling, begrijpend lezen en woordenschat. In de middag zit het programma vol met vakken zoals verkeer, Engels, creatieve vaardigheid en gym. Ook besteden we veel aandacht aan de sociaal-emotionele ontwikkeling.

De leerlingen werken in de klas met een weektaak. Op de weektaak kunnen ze precies zien wat er allemaal gemaakt moet worden. De leerlingen hoeven zich geen moment te vervelen :)

Klassenouders:

Klassenouders zijn onmisbaar voor de klas. Zij ondersteunen de leerkracht bij allerlei activiteiten. In onze klas is dat de moeder van Aleks (groep 6). Op het prikbord naast de deur vindt u meer informatie. Schroom niet om de klassenouder te contacten wanneer u graag wilt helpen.

Houdt regelmatig het actuele nieuws bij van de klas. Ik zal er vaak foto's en berichtjes op plaatsen. 

Ik wens iedereen een heel fijn (school)jaar toe!

Meester Niels