Welkom in groep 5/7

In deze fijne en hardwerkende groep van meester Niels (zie foto) zitten 22 leerlingen. Ik ben op alle dagen van de week werkzaam in de groep. In groep 5 zitten 13 leerlingen en in groep 6 zitten er 9. 

In de ochtend werken we voornamelijk aan de vakken taal, rekenen, spelling, begrijpend lezen en woordenschat. In de middag zit het programma vol met vakken zoals verkeer, Engels, creatieve vaardigheid en gym. Ook besteden we veel aandacht aan de sociaal-emotionele ontwikkeling.

De leerlingen werken in de klas met een weektaak. Op de weektaak kunnen ze precies zien wat er allemaal gemaakt moet worden. De leerlingen hoeven zich geen moment te vervelen :) 

Veel communicatie vindt plaats door middel van 'het ouderportaal.' U wordt bijvoorbeeld via deze manier op de hoogte gebracht van wanneer uw kind een toets heeft of wanneer er een uitje gepland staat. Kijk hier regelmatig op om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen.

Houd regelmatig het actuele nieuws bij van de klas. Ik zal er vaak foto's en berichtjes op plaatsen. 

Ik wens iedereen een heel fijn (school)jaar toe! Voor vragen kun je altijd even na schooltijd binnenlopen of een berichtje sturen via het ouderportaal.

Meester Niels